Dec. 19, 2012

Imorse hade z och jag en mysmorgon i vanlig ordning. Frukost i soffan, tända ljus och barnprogram, pyjamasen var på till 10.30 då vi var redo för dagis och jobb. Slutade 16, så då hämtade jag honom direkt så åkte vi vidare till Frida, Pontus och Alicia på fikamys! Väl hemma var det kvällsmat, julkalendern, mys och sovdags! Jag hann även med att skriva klart en uppgift.. Har bara en kvar, och den tänker jag göra imorgon fm när z är på dagis. För sen är det dags för begravningen .... Som jag fasat för den dagen... Finna väl ingen som gillar såna "tillställningar"... Avskyr det... Men självklart känns det rätt att vara där.. Jobbigt, men behövligt.. Ska jobba kväll imorgon med, börjar direkt efter begravningen. Får se hur det går. Skönt att vi bara är 2 personal dom timmarna iaf, och han är medveten om läget ned så det ska nog gå bra.

Fredag blir det julklappsbyte med Sofie och mille, även julhandling, och eftermiddagen kommer vi spendera med våran älskade Alexandra, ska göra hennes naglar nyårsfina :) får se om jag hinner med mina egna också ett varv, tänkte lägga till lite rött glitter i dom redan nu juliga naglarna :) sååå kul!
Lördagen bjuder på eftermiddag/kvällsjobb! Sen är jag ledig till onsdag morgon :)
Inte många dagar kvar tills jag slutar, vilket fortfarande är med blandade känslor. Men det blir kanon till slut :)

Jag ogillar att man aldrig kan vara riktigt säker på vart man har folk.. Vill inte behöva tänka mig för ... Blähä!

Puss o god natt


Dec. 13, 2012

Lugn och skön dag, z är fortfarande förkyld och dan, även jag har åkt på det.. så förut när z sov passade jag också på att blunda lite.. 3,5 timmas sömn vart det för lilla bubben.. och det händer bara när han inte mår bra..

Har varit på zackarias första luciafirande ikväll. Vi trotsade våra snoriga näsor och åkte dit och var med iallafall, ville inte missa det. Dock tyckte han (och fler barn) att det var alldeles för kallt ute, -17.. Så han vart lite ledsen mot slutet och fick komma upp i mammas famn istället :) har duschat och myst hör hemma under kvällen. Och nu ligger jag i ena soffhörnet under filten och kollar på böda.

Lite pics från sovstunden och lucia


Dec. 12, 2012

Sjukstuga här igen.. Så fick avboka lillemans op.tid en tredje gång.. Så himla trist när man ställt in sig på det. Men men sjuka blir dom ju ofta såhär års. Så vi blir hemma hela veckan från dagis/jobb. Fast imorgonkväll ska vi ändå bege oss till dagis en kort stund, då det är luciafirande ute, självklart måste z få vara med i tåget! 💙 jobbar helgen och tills på torsdag.. Men den dagen är det begravning så då tar jag ledigt... Måste hinna med skolan också, känner att det har hamnat lite å sidan på sistone.. Första kursen gick kanon.. Men den andra har gått trögare.. Min tanke och förhoppning var ju att bli klar innan jul, åtminstone med alla uppgifter.. Vilket är 3 st kvar.. Men de är bara att slita på!
Ser sååå fram emot nästa år, då jag får börja jobba med det jag vill, kan och är bäst på! ❤ Tror det kommer bli lättare att få ihop allt då med för den delen. Så det blir toppen!

Satt och skrev upp lista på all julmat igår, och hade min mamma, bror, moster och mormor i telefonen med så vi kunde fördela allt någorlunda iallafall. Ser fram emot att få ha alla här i år alltså . Hoppas det blir så bra som jag vill och tänkt mig! ❤


Fler än jag som gillar våran stoooora gran !


Dec. 06, 2012

Sitter i soffan och slöar lite, har just ätit lite mat., som idag blev köttgryta, bulgur och avokado. Smaskigt! Lilleman och jag har haft en pyjamas och mysförmiddag! Lämnade honom på dagis vid 11, och Jag börjar jobba 15.30. Tänkte sitta lite med skoluppgifter tills dess, känner att jag inte riktigt hunnit med så mycket jag borde ha gjort på sistone, med skolan alltså. Man är trött när man har jobbat, man har barn, hem att sköta. Och efter årsskiftet kommer Robin vara iväg under veckorna, så då blir jag ensam. Prioriterar skolan, min familj och hälsa just nu, så häromdagen sa kg faktiskt upp mig. Skulle inte få ihop det sen annars. Plus mer bidragande faktorer till uppsägningen. Men det känns iallafall bra! Och ser fram Emot de nya året och att få gå tillbaka och jobba med det man är gjord för att göra, och där jag kan lägga upp mina tider och dagar själv! På så sätt kommer jag hinna med allt annat med på bästa sätt. Vissa kanske tycker jag är dum som sagt upp mig, men det är isåfall deras åsikt! Jag och min familj är iaf nöjd och överens!

Igårkväll hade vi te och kaffesällakap av våra underbara vänner och grannar. Dom är guld värda, och vi är tacksamma att dom finns! Och du min fina vän, du är toppen! Efter alla år så känns det som att vi verkligen vet vart vi har varandra, och det är fantastiskt. Det kan dröja länge innan vi ses, trots detta är allt precis som vanligt! Så har det alltid varit Och Det är så de ska vara! Tack för att du är den du är!

Älskar att snön äntligen är här! Det får mig att längta ännu mer till julen. Det ska bli så himla kul och mysigt att hela min familj och delar av släkten kommer hem till oss och firar denna afton med oss! Är lyckligt lottad över mina fina föräldrar, syskon, barn och fästman! Jag älskar er alla oändligt mycket!

Kände att det vart ett väldigt blandat inlägg, men vad gör väl det? Lite av varje är väl det bästa 😜

Puss o kram på er där ute i snön!


RSS 2.0