Mar. 28, 2013

"Jag vet att du sover, känner värmen från din hud. Bara lukten gör mig svag, men Jag vågar inte väcka dig nu. Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så. Jag kan inte ens gå utan fin luft i mina lungor, jag kan inte ens stå om du inte ser på.. Vad vore jag utan dina andetag..."

Tankar, känslor... Att det alltid är dessa typer av låtar som etsar sig fast i huvudet...


Mar. 28, 2013


Mar. 22, 2013

Tankar, funderingar, önskningar, förhoppningar.. Antar att alla får känna så ibland.. Bara känna att det mesta är bajs, och att saker och ting inte blir som man tänker sig.. Det enda som alltid, oavsett vad, får mig att kliva upp på morgonen och ta tag i nig själv, dagens alla sysslor och måsten, är mitt älskade lilla barn! Så mycket kärlek, önskar man kunde visa eller få fram det ännu tydligare än man redan försöker göra! <3 utan dig vore mamma ett vrak..

Fredagsmyser framför tvn i sovrummet, lilleman sover i rummet bredvid, fick hämta hem honom från dagis då han hade feber :-/ .. Den var under kontroll när han somnade iallafall, får se hur natten blir, vaknar han så tar jag över honom till oss.. Vill helst ha honom nääära när han inte är riktigt kry.
Måste försöka hålla mig vaken ett tag till trots att jag är dötrött.. Ska skjutsa lillebror till bussen sen vid 21, men tills dess ska jag väl stå ut. Är ju Ullared på tvn än så länge :D

Nog skrivet..

Hejdå..


Mar. 01, 2013

Dagen blev inte som först planerad.
Men har haft trevligheter idag ändå :) nu myser jag med den största kärleken av alla, innan sovtajm! <3 då tänker jag fasiken ta mig ett par öl eller fler, bara för att jag kan, och bara för att dom egentligen inte var inhandlade åt mig själv utan åt herrn som inte behagar vara hemma just för tillfället. Ingen favorit med öl direkt, men nog ska dom slinka ner ändå.

Puss på det!


RSS 2.0