Jun. 19, 2013

Sitter ute och slöar i solen, snart äntligen dags att hämta hem lilleman! Ska neråt och göra ett par ärenden först tänkte jag. Har även hunnit med matlagning och samtal med försäkringskassan om Robins pappaledighet. Satt "bara" i kön i 40 minuter .. Tur att det var en supertrevlig kvinna som jag fick prata med, o hon skulle se till att vi fick alla papper osv redan imorgon :) det är service det.

Var uppe på vinden förut med ännu några påsar med lillemans urväxta kläder. I vanlig ordning kan jag inte hålla händerna borta från dom tidigare upplagda säckarna, och jag medger att jag blir liiika varm, lycklig, och tårögd varenda gång jag håller upp dom små kläderna. O särskilt dom som han hade när vi åkte hem från bb, inte ens ett dygn gammal! Dom växer så fort, alldeles för fort. Kommer ihåg förlossningen som om den vore igår, men ändå känns det som att han alltid har funnits.. Vad gjorde vi innan han fanns lixom?! Du är min största lycka, mitt liv <3

Imorgon är det zacks sista dag på dagis innan "sommarlovet" på 7 veckor! Mys! se vad han tycker om att gå tillbaka sen i augusti. Vi ska iallafall på lite midsommarfirande imorgonbitti på dagis! Robin börjar jobba senare så han följer också med, o så följer zacks favorit-morfar med :)

Helgen kommer vi spendera i sommarstugan med zacks mormor och morfar! Blir att åka o kolla på polustuståget på midsommarafton, dansa runt stången, picknicka o bara njuta. Självklart massa god mat och dryck med :D hoppas vädret håller sig bra så vi kan gå till sjön o bada med, är så skönt när den ligger så nära :)

Söndagen ska zack, jag och mormodern till Söderköping ett varv och gratta en vän till familjen! Och på kvällen ska jag på hemlig sysselsättning :P haha! Hemligt o hemligt, ingen stor grej men har ändå bara talat om det för en enda person, min fina vän o granne! Ingen mer som behöver veta nåt i förväg :)

Har varit ett par sura inlägg här innan, men nu har jag nog kommit underfund med att jag bara helt enkelt ska försöka att sluta bry mig om vissa saker, beteenden osv.. Jag avskyr fjäsk och "bakom-ryggen-prat", och tänker då bara hålla mig ifrån allt som har med det att göra!

Ha en fin midsommar!


Jun. 16, 2013

Jag är varken bättre eller sämre än någon. Jag vet bara vad jag vill med mitt liv, jag vet vilka personer jag tycker om och vilka som bryr sig. Skitsnack, fjäsk och fjanteri ligger mig inte nära till hands! Puss o hej!


Jun. 07, 2013

Jag kan helt enkelt inte förstå människor som kan leva på att bara prata omkring? Ena dagen pratar man illa om en person, andra dagen en annan, tredje dagen är man kompisar med allt och alla.. Och sen på samma visa igen. Det är skillnad på skitsnack och skitsnack. Att tala om sina åsikter är helt okej så länge man kan ta det med personen själv i fråga.. Men att bara snacka ändå, är för mig helt jäkla onödigt. Visst, jag har säkert också sagt något om någon under mina år, men absolut inget som jag inte skulle kunna stå för. Så, för att förenkla, skitsnack går inte hem hos mig, varken om det är om mig eller om någon annan!
I dont't care!


Puss o kram på detta! Nu fortsätter jag mitt awesome liv på gräsmattan!


RSS 2.0