Söndag

Igen.. Veckorna går så himla fort.. Och för att inte tala om helgerna, dom bara rusar förbi...

Dagen har varit lugn och skön! Jag sov till 10.30. Frukosten var fixad när jag kom ner :) tog sen med mig min lilla skatt ut på en promenad i dagens hääärliga höstväder, han slocknade som en stock och sov 2,5 timma. :) fixade lite mat och gjorde oss i ordning. För sen för vi på lite födelsedagsfika, trevlans trevlans :) blev lite jobbigt på kvällskvisten eftersom z började bli trött redan kl 17.. Höll honom iaf vaken o sysselsatt till 19.15 :)

Sitter nu i soffan o kollar på karate Kid, sååå bra film alltså! Man både skrattar, gråter, blir arg o glad. Känns som det blir en tidig kväll för min del med, börjar redan bli trött o tung i ögonen..

Imorgon är det dags för dagis igen, och pluggning för min del.. Se till o köra på hårt nu innan jobbet börjar så jag ligger lite före i början åtminstone.

Puss o kram

Vore trevligt om ni som läser skriver nåt bara så jag vet vilka ni är :) alltid trevligt att veta det.


..

Städningen gick bra förut, så då var höstens städdag gjord. Klippte även ner några buskar på tomten.. Får Se om dom får vara kvar i vår eller om vi bara ska sätta upp ett staket. Tur vi har vintern att klura ut det på, och även hur altanen på framsidan ska byggas. :)
Avslutade städningen med svullmat tillsammans med våra fina grannar <3

På eftermiddagen var z o jag hos mamma o pappa o åt lite fruktsallad, sen tog vi ett varv förbi affären med o handlade lite smått o gott. På kvällskvisten slog jag in lite julklappar. Nästan alla barn i familjen är klara, bara ett par kvar. Så svårt när man inte vet exakt hur man ska fira heller.. Det enda vi har Sagt är att vi åtminstone ska vara hemma hos oss på eftermiddagen/kvällen, och då får dom som vill komma. Så slipper man det där böket med vart man ska vara och inte vara.

Z slocknade för en timma sen, Pluttunge! <3 och Nu blir det lite lördagsmys med mitt stora <3 , se om vi hittar nån bra film att slänga på.

Puss puss


Morsning!

Lilleman och jag har just plockat undan efter frukosten. Mysigt att man kan tända lite ljus o så nu näStan när Alm helst på dygnet. Och att det gör nån nytta alltså :) sitter o myser lite framför barnprogrammen, eller inte vi, utan jag, för z härjar omkring i badrummet! <3

Idag har vi städdag här på föreningen/gården. Ska passa på att slita bort alla döda blommor i våra rabatter då, och göra allt klart inför vintern. Zack ska gå ut o gå med sin mormor och morfar då en stund, så han slipper vara med på allt tråkigt :p vet egentligen inte va som är tanken att man ska göra såhär års.. Var ju likadant i våras, gick bara o sopade lite. Men dom flesta bara lallade omkring. Därav att många håller på på sina egna tomter.
Får se till o klä sig ordentligt för idag är de bannemej kallt ute! Myspys!

Börjar jobba om två veckor, jävligt najs. Inte alla inom det jag "ska", men det skadar inte att pröva annat. Och det är på 20 timmar i veckan, vilket passar mig/oss ypperligt eftersom att jag pluggar på heltid med. Måste ju ihop alt och även få någon tid över till lilla hjärtat!! Förhoppningsvis kan man ju fortsätta där även när jag har läst klart, ifall man trivs och allt funkar bra :) spännande och lite läskigt!

Puss o hej så länge


.

För mig är du det allra viktigaste <3


Rusk

Och regn... Eller regn o rusk. Struntsamma, betydelsen är densamma.. Så grått och trist såna här dagar. Vill att det ska vara Såna här fina höstdagar då man vill spendera så mycket tid som möjligt ute.. Så känner man ju inte idag direkt :p
Anyway!

Fick "sovmorgon" av prinsen till 7.30 imorse, gör stor skillnad mot 6.30 faktiskt :) mös omkring i pyjamas ett tag innan vi började fixa oss. Förmiddagen spenderade vi hos Lillis med familj, vilket har blivit alldeles för Sällan!! Skärpning! Efter mycket bus o lek blev z både trött och hungrig. Så då packade vi in oss och åkte hemåt, åt lite mat, sen slocknade han som en stock! <3 hjärtat mitt!
När han vaknar åker vi till mamma och pappa och fortsätter lördagsmyset! Se om vi kan slänga i lite fräsch färg i barret då det inte blev riktigt bra sist pga slitna toppar. Men nu när allt är borta så kanske de blir bättre :) märks om inte annat..

Puss o kram


!!

Helnöjd tjej med betydligt kortare hår än innan! :D så härligt när man verkligen blir nöjd efter ett frisörbesök. Och det är jag verkligen! Hon är sååå duktig och förstår precis vad man menar! Toppen toppen!

Snutten sover en stund i soffan. Han vart jättetrött då han hade somnat på förmiddagen på förskolan. :) allt hade gått bra som vanligt ;)
Jag håller på o plockar lite, väntar tesällskap. Sen får vi se vad vi hittar på när R kommer hem.

Pusselipuss


Morgon

Och en mysig sådan i vanlig ordning. Lilleman har ätit lite frukost, nu står han o hoppar o nästintill hänger i fönsterbrädan. Hoppas den håller :p även jag har pillat i mig lite frulle. Ska snart börja klä oss för förskolan, sen blir det att åka hem o snygga till mig lite o ta mig en kopp kaffe, innan de är dags att fara till frissan. Hoppas på att det blir lika bra som man tänkt sig. Blir en hel del kortare iaf än det är nu. Brukar vara så skönt när håret väl är avklippt :p haha! Och som sagt, det är ju "bara" hår.. Det växer snart ut. :)

Dagis/förskola, vad ska man säga nu för tiden?? Haha! Dagens bekymmer :p

Puss så länge


Fett med najs!

Ska gå tillbaka till skolbänken, ännu en gång! Eller riktigt till skolbänken blir det ju inte eftersom jag ska läsa heltid på distans! Så jävla gött att jag fick läsa en inriktning inom vården, ökar mina chanser att få jobb, även inom en betydligt bredare grad!! Great! Så nu väntar jag på att min mentor ska höra av sig så vi får lägga upp allt, är meningen att jag ska sätta igång nu den 22. Så fram till jul ska jag läsa 2 stycken 100 p kurser :) har ringt csn o fixat med bidrag, inga lån här inte. Har även ringt o erbjudit mig att jobba på flera ställen än utredet, vilket dom tacksamt tog emot! Bara hoppas på att allt går ihop sig med dagis, skola o jobb. Har ju planerat som så att måndag-torsdag när z är på förskolan ska jag ägna min tid åt studierna, och på vissa kvällar o helger kan jag hoppa in o jobba om det behövs :) blir nog bra! Känns skönt att veta att man har lite planerat nu iallafall, att man gör nåt vettigt :p

Imorse när jag lämnade z så vart han sur o grinig för första gången.. Tror dock inte att det bara var för att jag sa hejdå. Utan det var massa gap o fläng direkt när vi kom in, direkt när jag klätt av honom kom en liten tjej fram till honom o började pillra i hans hår o ansikte :p ( att jag aldrig får vara ifred, tänkte nog han) på allt detta stoj så var min herre dötrött o hade helst velat somnat redan innan vi hade Gett oss iväg till dagis :p en bra jävla kombination av allt med andra ord :)

Nehej, nog skrivet för denna gång. Men måste medge att bloggningen togs till en annan nivå i och med bloggappen :) (nördigt, jag vet :p) men that's life!

Puuiiissss


<3

Du förgyller mina dagar, timmar, minuter och sekunder med att du bara finns <3 älskade hjärtebarn!


Oj oj oj...

Hade nästan glömt bort att en blogg fanns.. Så tokigt! Var iallafall ett bra tag sen jag skrev. Måste erkänna att jag hade problem med att komma ihåg lösenordet :p

Zackarias o jag sitter i vardagsrummet o äter frukost framför tv:n! Ibland är det bra med ett matsalsbord och en extra barnstol :) om en stund är det dags att fara till dagis. Tror jag är slö idag och tar bilen dit.. Så himla grått o murrigt ute. Ska ringa frissan med, hoppas hon har en tid rätt snart innan jag ångrar mig! Hr alltid haft beslutsångest när det gäller att klippa mig, därav att de oftast blir impulsklippningar! Dumt att stressa upp sig så dant när jag nästintill alltid blir nöjd..,, och, det är ju faktiskt bara hår, det växer ju ut vart efter igen. :)

Ska även ta en sväng till arbetsförmedlingen. Lika bra att gå dit nu när vikariatet är slut, även om jag fortfarande går på timmar, hoppas iofs på att få börja läs igen med, får svar nu i veckan tror jag :) men men, då
Har jag gjort det iaf :p nehepp, nu är
De nån liten kotte som gapar efter med blåbärssoppa! <3

På återseende!


RSS 2.0