Feb. 28, 2013

Står ute i solen så jag passar på att göra ett litet inlägg :)
vi väntar på att mamma ska sluta jobbet, så ska vi gå och fika någonstans samt handla lite. Så skönt ute när man står lite i lä. Hoppas det kan fortsätta såhär.

Blev inget jobb idag då lilleman vart ännu värre med hostan igårkväll och efter fick lite feber. Såg även att det är 2 tänder som är på väg igenom med. Stackarn, blir mycket på en gång. Nu sover han i vagnen men vaknar ibland o blir jätteledsen på en gång, bara för några sekunder, sen somnar han om... Tänk om man kunde veta allt dom känner o tänker ibland alltså.. Då skulle man inte känna sig så hjälplös...

Imorgon förmiddag får vi sällskap av min fina och saknade vän och son <3 så skönt att allt är som vanligt igen eller hur man säger.. På eftermiddagen blir det att fira storebror, och på kvällen ska Sofie och jag ut och äta mat och unna oss nåt gott att dricka! :) lördagen bjuder också på födelsedagsfirande, då åker vi till min moster o familj i Katrineholm. Även på söndag ska vi på kalas, då är det dags att fira Milles 1 årsdag :) blir mycket denna helgen :p haha. Hoppas Z kan kurera sig ändå trots lite farande.

Var rädda om er!
Puss


Feb. 27, 2013

Har varit hos en efterlängtad och saknad vän idag på förmiddagen, som jag inte har träffat på ett par månader.. Allt kan bli tokigt av inga egentliga anledningar.. Tänk om man kunde lära sig att prata om sina känslor direkt istället för att hålla de inom sig. Men men, nu jäklar får vi hålla ordning på detta, har ju varit såååå tajta från dag 1! ❤

Blev jobb i eftermiddag/ikväll för min del. Så zacks mormor hämtar honom från dagis sen, så får han vara med dom innan pappan kommer hem från jobbet. Även fått en förfrågan om jobb imorgon, 6.45-16, har tackat ja, men gjorde det med en klump i magen eftersom de betyder att mitt gull får vara på dagis mååånga timmar.. Men nån gång måste väl vara den första? Han har det kul och bra där, så inte för den skull. Det är mest mamman som får några slags skuldkänslor för att inte vara med honom.. :( men är ju bra om även jag får komma ut o jobba.. Både för mig själv och ekonomin.. Bara att bita ihop.


Puss ❤



Feb. 24, 2013

Idag har vi varit förlovade i 2 år. Inget speciellt har hänt här hemma för det, och det är så jag vill ha det. :) läskigt vad tiden går fort.. Har varit tillsammans i 4 1/2 år, förlovade i 2, och har en ljuvlig son på 1 1/2.. ❤

Lilleman och jag hade mamma/mormormys fredag-lördag. Pappan här hemma var iväg på jobbgalej, och pappan/morfarn där hemma jobbade natt. Så då passade jag och zack på att få sällskap! Åt tacos, slingade hår, åt godis, drack vin, kollade på Lena Philipsson och bara hade de mys! ❤

Se vad veckan som kommer bjuder på, hoppas på några dagars jobb iallafall. Till helgen blir de 3 olika kalas iallafall .

Puss o kram på er


Feb. 13, 2013

Helgen har åter igen sprungit förbi, och vardagen är här igen.. Helgen var lugn och skön, som oftast :) måste försöka tillåta mig själv att faktiskt göra saker på egen hand med vänner nån gång ibland. Och det utan att ha några som helst skuldkänslor.. Om andra klarar det så borde det väl gå för mig också?!..

Lämnade z på dagis imorse, o skjutsade sen mina syskon och kompis till grosvad. Snäll som man är :) men dom fnissade lite åt mig då jag hade börjat plockat ur slingor ur slinghättan innan :p allt var såklart gömt under en mössa! Haha så ni inte tror jag är helt tokig. Nån måtta på det får det allt vara. Så nu sitter jag med färgen i, snart dags att skölja ur det. Har en liiiten känsla av att det dock kommer se lite orange/rosa ut på sina ställen.. Får köra lite silverschampo några dagar så ska det nog jämnas ut lite! Är glad över att jag inte är så kinkig med hårfärger, utan blir det helt åt fanders så är det faktiskt bara att slänga i någon annan. I alla fall funkar ju mörkt när som :D

Ska börja lite med nästa uppgift sen med tänkte jag, hinner säkert en liten bit innan zack ska hämtas! Då sticker vi direkt till våra fina vänner Frida och Alicia!

Imorgon är det alla hjärtans dag. Och som tidigare år tänker jag/vi inte höra något särskilt. Tycker det är onödigt och dumt att göra nåt "extra" just den dagen.. Ogillar alla typer av såna dagar, då det redan finns så mycket utanförskap i samhället alla andra dagar under året. Och jag garanterar att vissa känner ännu mera utanförskap just såna dagar.. Blä för det!
Är glad om jag åtminstone kan få ha karln hemma :) <3


Puss o kram på er, var snälla emot varandra!!


Feb. 09, 2013

Zack och jag Har haft en mysig eftermiddag med Andrea och leija medan dom stora grabbarna styrde med annat :) kaffe, bullar prat och bus! <3

Nu har vi ätit en kvällsmacka och ska mysa ner oss i soffan en stund tills lilleman signalerar om att det är sovtajm :) då blir de att kolla lite mello och äta popcorn!

Förstår för övrigt inte varför folk ska prata så himla dant om saker man inte vet någonting om. man behöver inte känna eller umgås med alla, så enkelt är det. Men då är det ingen mening med att yttra sig om den personen då heller. Vissa kommer bra överens, och andra inte. Bara att gilla läget :)

Puss på det!


Feb. 05, 2013

Skitblogg som lever sitt eget liv...


Feb. 05, 2013

Rubriktorka i vanlig ordning..
Idag har z vart hemma med mig från dagis, ingen särskild anledning, utan det bara blev så. Var ute på en promenad på förmiddagen, passade på att handla lite då med. Sen kom den där förbaskade snön ner från himlen igen, så då sprang vi hemåt. Åt lite mat, busade o mös, sen somnade han :)

jag skulle ha satt mig med skolan var tanken, men sen vart jag så sur och struntade i det.. Skolan har mosat att informera om att denna kurs innehåller praktik, så nu väntar jag på att rektorn från Linköping ska höra av sig om jag måste ha det eller om jag kan hoppa det. För om så är fallet att jag måste ha det, så hoppat jag av den kursen och söker någon annan istället. Sån information tycker jag att man talar om vid sökning eller när man direkt kommit in i kursen, eftersom att man har en Mentor och lärare trots Att man läser på distans.. Bajs! Så ville iaf inte gära fler uppgifter ifall jag ändå måste hoppa av.. Passade då på att fråga om dom andra två kurserna med, när jag ändå var förbannad o höll på.. Så som sagt, svar väntas...

Tror z och jag ska till stan en snabbis med mormodern och ena morbrorn. Och sen när pappan i huset kommer hem åker vi till zacks farmor och fastrar för lite kaffe.

Förstår inte vitsen av att man ska vara kompis med allt och alla på fejjan, och även detta "följandet" på instagram, om man ändå aldrig kommenterar/gillar eller skriver någonting.. Bara ren nyfikenhet och snokeri! Sånt ogillas av mig!


Puss o kram


Feb. 05, 2013

Det finaste vi har är du ❤


RSS 2.0