May. 25, 2013

Morsning! Håller på o knallar till jobbet denna härliga lördagsmorgon. Är sådär lagom kallt, fågelkvitter o så ser man att solen försöker titta fram bakom molnen. Hoppas på en fin dag :)

Igår eftermiddag o kväll hade vi det mycket trevligt med våra vänner Pontus, Frida och Alicia. Tog oss en promenad, handlade, gungade, grillade o umgicks :) mucho najs!

Ikväll blir det också lite grillmys med våra braiga grannar och vänner! :D

Mors dag imorgon med, för min del känns inte den så viktig i det sammanhanget att man som mamma "ska" få något. Väntar med glädje till den dagen zack kan göra något åt just mig självmant :) sen kan det ju va en fin uppskattning ifrån pappan att köpa nåt, men absolut inget tvång :) jag har däremot sett till att vi på ett eller annat sätt ska åka på "utflykt" med min mamma, pappa o småsyskon!

Nehepp, framme! Bäst o byta om!
Puss o kram


May. 21, 2013

I en vänskap, hur den än är byggd, så är det väl ändå meningen att bägge ska höra av sig till varandra? :-/ annars är det ju bara som att ena parten vill hålla kvar vid vänskapen? Har dessa funderingar då jag är så trött på att det i vissa fall endast är jag som hör av mig om att ses osv.. Har sagt miljoner gånger att "ne nu jäklar ska jag inte höra av mig mer".. Men lik förbannat så gör jag det iallafall, och det verkar ju uppskattas att man gör det, men om man nu tycker det är så kul att träffa mig/oss, varför hör man inte av sig själv? :-/

Kanske bara skulle låta det vara, i will try!


För övrigt så hatar jag den där jävla åskan som var på besök imorse!


May. 19, 2013

Har haft en bra helg :) fredagseftermiddagen spenderade jag och zack med våran fina vän och granne, åkte ut till dahlias och köpte lite blomster till mina rabatter o krukor :) sen satt vi ute och gottade oss med saft, bullar och plantering! Kvällen var lugn här hemma. Lördagsförmiddagen var jag, Robin och zack på motordagen o kollade in bilarna :) sen rustade vi oss för dop för lilla elvin, jättefint! O efteråt bjöds det på fika och sen blev vi kvar så länge vi ville. Zack och jag åkte hem runt halv elva. O våran lilla prins skötte sig exemplariskt trots en kort middagslur på dagen! Slocknade som en stock! Idag så var vi på mogård och köpte ännu mer blommor :) tur att Robin "går med" på alla mina blomställen :P haha. Fick eftermiddagsbesök av Micke, Lillis och barnen, till det gjorde jag en rabarber&blåbärspaj :) mycket trevligt. Sen framåt kvällen slängde vi oss tre i soffan o hade fruktstund och filmmys i regnet! Jättemysigt! Lilleman sover sen en stund tillbaka, mitt stora hjärta åkte till Chrille för att kolla hockeyn, och då bjöd jag hit hans fru på lite kvällsmys med te prat! <3

Bland dom bättre helgerna på länge!


May. 16, 2013

Tankar och tycken.

Ogillar såna som pratar om vart annat om i stort sett alla, både vänner och de som inte är ens vänner.. Känner att då kan ju en själv också vara andras (ens vänners) samtalsämne? Självklart kan alla bli sur eller nåt även på en vän, och så länge det är på den nivån och att man står för sina åsikter så ät det ju ingen fara, eller? Men att ena stunden prata illa om den ena efter den andra, för att andra stunden Tramsa och jamsa med dessa personer? Vem ljuger man för egentligen? Sig själv? Sin kompis? Sin "halvkompis"? Eller hur vet man vem som är en sann vän?


May. 12, 2013

Trött så det heter duga.. Ögonen vill knappt hålla sig öppna.. Förstår inte varför.. Har iallafall jobbat några fjuttiga timmar på morgonen, var lätt gjort! Kom hem o busade med snutten, lagade mat, åt mat, nu sover den lilla.. Och jag ligger i sängen o halvglor på tv, passar på. Skulle egentligen behöva slänga igen en tvätt, plocka in tvätt, plocka ur diskmaskinen och dammsuga samt svabba golvena... Aja, det försvinner ju inte direkt ur min väg, så kan gott ligga här en liten stund o ta skiten sen.. Undrar om någon annan skulle göra/hjälpa till med skiten om man så satte upp klisterlappar överallt.

På diskmaskinen "hjälp mig att plocka ur det rena och ställa in det smutsiga".

Tvättkorgen "töm mig, jag är full som fan".

Golvena "städa av mig, annars får ni börja ha på er skor inomhus"...

Listan skulle kunna fortsätta.. Det tål att tänkas på!


RSS 2.0