Jan. 17, 2013

Sitter i soffan o kollar på våra bästa år.. Lilleman blev lämnad på dagis imorse vid 7, ifall att jag skulle ha blivit bokad på jobb.. Men icke idag.. Har lagt upp tillgänglighet måndag-fredag, med två eftermiddagar o tre förmiddagar. Så z får va på dagis olika tider.. Försöker lösa de på bästa sättet det går, trots att de känns bajs att väcka och lämna honom så dags, ifall jag inte blir bokad.. Men vad ska man göra? Jobba behöver man, o detta är ju enda sättet för mig att komma nån vart. Men som idag när ja inte blivit bokad så går jag och hämtar en honom tidigare än jag gjort annars .. Så de känns okej ändå.. O får passa på att plugga dom dagar de inte blir jobb medan han är där. Så kan jag ju ge honom all min tid när han är hemma. ❤ Saknar ihjäl mig efter honom bara de att jag sagt hejdå o gett honom en puss o en kram.. En läskig och häftig känsla.. Men, vilken kärlek!!




Jan. 11, 2013

Höll ju nästan på att glömma....

Jag som kände bajs inför provet och trodde att jag skulle kugga nåt så brutalt... Drog till med ett starkt vg bara sådär. Hoppsan Kerstin!

Dumma mig själv som alltid tror de värsta! Kanske dags att inse att man är rätt så bra, eller väldigt bra på sitt "område" ändå trots allt..
Då bockar jag av även den kursen!
Endast tre kvar, som jag faktiskt har ända fram till juni på mig att göra klart, så det finns gott om tid ska ni veta! Då behöver jag inte stressa upp mig över bara det. Utan förhoppningsvis kan jag då även få jobba en hel del!

Najs bajs!

Känner mig för övrigt jävligt nöjd nu när jag ska lägga mig, inte för provets skull, utan för att jag faktiskt är en jävligt snäll person! Så de så! :)


Jan. 11, 2013

Fullkomligen ogillar när man inte riktigt vet vart man har folk omkring sig...
Blähä Blähä


Jan. 10, 2013

Det är inte lätt att varken underhålla eller hålla stilla en liten kille som har spring i benen, och är väldigt rastlös.. O så är de så jäääävla svårt rent ut sagt att veta om han har ont eller inte, för ibland blir han bara jätteledsen vid vissa rörelser osv.. Bajs bajs. Hoppas det onda och spända går över snart iallafall. Gör så gott jag kan, just nu har jag serverat lite fruktsallad åt herrn, men tydligen smakar en pusselbit bättre.. Och nej, det är inte en liten bit utan en sån där stoooooor med en knopp på. Hela rubbad är jag då minsann inte..

Får fikabesök om ett tag av en av tjejerna på Lidl, trevligt att man hann knyta bad på sådär kort tid ändå. Fast jag är ju inte direkt svår :p haha. Skulle även behöva plugga lite med innan natten kommer då jag har bokat tid för skrivning imorgonbitti då de inte vart nåt av i tisdags.. Det får gå som det vill... Orkar bara inte hamna efter en massa, utan vill få starta nästa kurs till nästa vecka.. Menmen, resultat återstår att se. Så svået att veta exakt vad man bör lägga på minnet när kurserna är så luddiga och luriga..

Anyway.. Återkommer kanske imorgon om hur det gick. Hur det kändes åtminstone...

Tjing på er!


Jan. 09, 2013

I måndags blev de äntligen gjort, som vi väntat, tvingats avbokat, fått ny tid, åkt in o blivit hemskickade pga. Sjukdom... Och de ena efter de andra. Men nu äntligen. Var ju inget brådskande men ändå.

Våran lilla prins skötte sig exemplariskt, sa inte ett knyst vid sövningen, utan satt lugnt i mitt knä, fick en stooor zack-min, den där han biter ihop o visar tänderna, precis innan han somnade. Till o med narkosläkaren o sköterskorna var chockade och impade över hur duktig han var. Och som ofta fick man ännu en gång höra att han är så trygg i sig själv och även med en själv! Op gick bra som planerat, och uppvaknandet med. Sov flera timmar efteråt och vaknade glad och med mig vid sidan. Sov kvar en natt, det gick också bra, och även på avdelningen charmade min lilla skatt allt och alla han mötte <3 svårt att hålla ett litet barn stilla hela tiden, vilket dom helst ville.. Men men.

Nu är vi iaf hemma och blir hemma hela denna vecka åtminstone. Får se hur han mår efter helgen. Just nu får han lite Alvedon med jämna mellanrum, men bara ett par dagar till tror jag.

Skulle ha skrivit prov i tisdags egentligen men så blev de ju inte, får se om ja kan hinna de på fredag eller om det får bli nästa vecka det med. Vill komma igång och jobba lite med känner jag, har ju slutat på Lidl nu. Så äntligen får jag fortsätta jobba med det jag vill, kan och är menad att göra! Hoppas på att få lite pass i veckorna iallafall. Skönt att veta att man har sommaren säkrad åtminstone, dom ringde idag och frågade om ja vill komma tillbaka till stället jag var på förra året, och självklart vill jag det!

Aja vart blandat svammel här känner jag, men de får ni tåla. Eller det har ni ju redan gjort eftersom ni troligen läst igenom allt redan, om ni läser uppifrån och ner iallafall :P taha!

Puss o kram på er


Jan. 01, 2013

2012 Har varit ett bra och mindre bra år. vänskap har försvunnit och vänskap har blivit starkare. liv har tagit slut, och nya liv har fötts. Hoppas ändå på att 2013 kommer bli snäppet bättre, och att man slipper dessa ledsamheter och frågor..

Nyårsaftonen inleddes med några timmars jobb, helt okej :) framåt eftermiddagen åkte vi tillsammans med min mamma, pappa och ena lillebrodern till stan, gick och mös bland Alla ljus och såg fyrverkerierna! Zack såg ju sina första förra året, men detta år var det lite mer spännande tror jag. Blev lite rädd när dom allra högsta smällde, och även när det vart massa rakt över oss så till och med en annan blir lite snurrig för de känns som man faller in i allt det där! Men fint är det! Åkte sen hem till mor och far och mös vidare, z åt kvällsmat, vi åt lite frukt, godis, kex, ost och dippade lite :) åkte hem runt 22, så det vart en lugn och skön kväll, vilket passar utmärkt!

Det är många som ger massa nyårslöften hit och dit, och jag hade inte tänkt nåt alls på det.. Men nu så har jag kommit på ett par saker, som bör vara lätta att fixa. För det första ska jag börja ta hand om mig själv lite mer och faktiskt låta mig själv gå ut på en promenad, åka till stan eller ta ett bad nån gång ibland, och heeelt ensam , utan att ha dåligt samvete. Sen ska jag sluta Tro så himla gott om alla. Och så ska jag heller inte ödsla varken min tid, energi eller kärlek till såna som inte uppskattar eller bryr sig om det på riktigt. Jag är tacksam över dom få vänner jag har men som jag vet precis vart jag har, och även för min otroligt fina son och sambo, och mina älskade föräldrar som alltid alltid alltid finns och ställer upp, vare sig det bara gäller att man vill ha en kopp kaffe, skjuts, barnvakt för 1 timma, eller bara någon att åka till för en stund! ❤

2013 ska bli ett år där jag faktiskt ska bli lite egoistisk!
Puss och kram


RSS 2.0