Apr. 18, 2013

Dags för ett inlägg igen kanske :P

Dagarna och veckorna rullar på, även månaderna... Våran lilla prins blir ju fasiken 2 år om 3 månader!! Inte klokt vad tiden verkar ha bråttom. :) så med andra ord är han kanske inte så jätteliten längre, fast att man ofta säger så. Men, hellre att dom får vara små lite längre, än att de ska bli "stora barn" redan vid 1 års ålder som det är för vissa.. Barn är barn, o barn mår bäst av att bara få vara just det, barn! För det kommer ju en tid när vi alla måste växa upp iallafall.

Har varit hemma halva denna vecka med zack då han vaknade o kräktes igår morse, kom ett par omgångar till, men från 14 igår så har det varit lugnt. Lite trött såklart men inget annat, skönt om det bara var det där som skulle komma.. Tycker så synd när man hör barn som varit magsjuka i mer än en vecka.. Huuuh!
Så gårdagen och idag har vi bosatt oss i soffan, dock så har zack haft lika mycket energi som vanligt, så de har inte varit de lättaste att bara sysselsätta honom inne. Var faktiskt ute en liten sväng på tomten igår eftermiddag för att åtminstone få oss lite frisk luft! Men idag har vi hållt oss inne pga det regniga o gråa vädret..

Min mormor trotsar bacillerna som far omkring här hemma och kommer när som helst på lite kaffe o skitprat, o så saknar hon ju sin lilla prins som hon säger :) blir så glad när dom som bryr sig om oss faktiskt visar o talar om det! :') det är då man märker vilka som verkligen gör det! <3

Neehe, nog för denna stund, har en liten Parvel som klättrar på mig o vill ha min uppmärksamhet, och självklart får han det! Allt för dig min skrutt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0